Pakketten

Mijn missie is het aanbieden van betaalbare rijlessen & pakketten. Elke leerling krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. In eigen tempo en op niveau van de leerling zorgen we ervoor dat de juiste stappen worden gemaakt. Kwalitatieve lessen staan voorop en bij ons haal je met plezier en een smile je rijbewijs. 
And Safety First. 

Tijdens de proefles wordt er een inschatting gemaakt van de rijvaardigheid van de leerling.  Aan de hand van deze inschatting kan er een pakket worden samengesteld. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten, of deze zelf samen te stellen. Persoonlijk naar eigen wens en betaling in termijnen is eventueel mogelijk.  Hieronder een korte uitleg  over de pakketten en de samenstelling ervan:

 • Basis-pakket
  Dit pakket is zelf samen te stellen naar de wens van de leerling. 
 • Motivatie-pakket:
  Dit is een compleet pakket samen met de bijhorende motivatie-kortingen. Samen met het 1 op 1 theorie pakket. Is dit een perfect pakket voor gemotiveerde leerlingen die de theorie nog niet behaald hebben.
 • Rijbewijs-Lease:
  Dit is een compleet pakket op afbetaling. De voorwaarden zijn dat er een minimale aanbetaling gedaan moet worden van €500,- en dat op basis van de aanbetaling de termijn bedragen worden afgesproken. Renteloos zonder extra kosten.
 • 1 op 1 Theorie:
  Dit is een theorie pakket. Dat bestaat uit 6 uur theorie-les. Verdeeld in een aantal uur thuis theorie en theorie in de praktijk (Theoretisch rijden).

BASIS-PAKKET

€ 1400,-

20 rij-lessen
B-examen
TussenTijdse Toets
Theorie Boek
Online Theorie examen training

( Zelf samen te stellen )

MOTIVATIE-PAKKET

€ 1595,-

20 rij-lessen
B-examen
TussenTijdseToets
1 op 1 Theorie Begeleiding
Theorie Boek & Online Theorie examen training

 ( Compleet pakket )

RIJBEWIJS-LEASE

€ 2070,-

35  rij-lessen
B-examen
TussenTijdse Toets
Theorieboek & Online Theorie examen training

( Compleet pakket ) 

1 op 1 Theorie

€ 195,-

6 uur Theorie-les
Theorie in praktijk gecombineerd 
Thuis en op de weg de theorie behandeld krijgen
In eigen tempo en op niveau van de leerling

( Compleet pakket )

Heb je meer vragen over onze pakketten of prijzen of wil je meer informatie over de rijschool ? Neem dan gerust contact met ons op via de button hiernaast !